IRF-medarbetare

Möt IRF:s medarbetare!

IRF har drygt 100 anställda från världens alla hörn med olika bakgrunder och drivkrafter. Hos IRF respekteras varje människa och mångfald, jämställdhet och jämlikhet genomsyrar det dagliga arbetet. Vårt huvudkontor finns i Kiruna med verksamhet även i Umeå, Uppsala och Lund. Möt gärna några av IRF:s medarbetare via rubrikerna nedan.


Richard Johansson, doktorand “En av de mest fantastiska möjligheterna som jag ser är att man får en unik möjlighet att nätverka med många av de mest framstående forskarna inom ditt forskningsområde när man besöker och deltar på konferenser och andra aktiviteter världen över.


Máté Kerényi, forskningsingenjör “Arbetsmiljön är fantastisk, mest på grund av kollegorna som är kompetenta, professionella, hjälpsamma, och trevliga. Kontorslokalerna är bra och atmosfären är väldigt lugn vid IRF”.


Victoria Cripps, forskningsingenjör “Vi är en relativ liten arbetsplats vilket gör
att det finns möjligheter att påverka beslut och genomföra förbättringar i vårt sätt att jobba“.

Victoria Cripps. Foto: Stephan_Buchert_feb_2024
Victoria Cripps. Foto: Stephan Buchert/IRF

Se även sidan “Möt IRF:s medarbetare” genom att klicka här

Created by Annelie Klint Nilsson at

Last modified by Annelie Klint Nilsson at