Möt IRF:s medarbetare

IRF-medarbetare

IRF har drygt 100 anställda från världens alla hörn med olika bakgrunder och drivkrafter. Hos IRF respekteras varje människa och mångfald, jämställdhet och jämlikhet genomsyrar det dagliga arbetet. Vårt huvudkontor finns i Kiruna med verksamhet även i Umeå, Uppsala och Lund. Möt gärna IRF:s medarbetare via rubrikerna nedan.


Hayley Williamson, senior forskare
“Sammantaget har arbetskulturen ett stort fokus på balans mellan arbete och privatliv och kamratskap mellan medarbetare. Det är trevligt att arbeta på en så liten plats att man verkligen kan lära känna alla.

Hayley Williamson


Konstantin Kim, doktorand
Jag uppskattar möjligheten att utveckla och utöka mina professionella färdigheter och synsätt samtidigt som jag arbetar med erfarna forskare, såsom mina handledare och andra forskare på IRF.”

 


Richard Johansson, doktorand
En av de mest fantastiska möjligheterna som jag ser är att man får en unik möjlighet att nätverka med många av de mest framstående forskarna inom ditt forskningsområde när man besöker och deltar på konferenser och andra aktiviteter världen över.


Máté Kerényi, forskningsingenjör
Arbetsmiljön är fantastisk, mest på grund av kollegorna som är kompetenta, professionella, hjälpsamma, och trevliga. Kontorslokalerna är bra och atmosfären är väldigt lugn vid IRF”.


Victoria Cripps, forskningsingenjör
Vi är en relativ liten arbetsplats vilket gör att det finns möjligheter att påverka beslut och genomföra förbättringar i vårt sätt att jobba“. Vicky_format. Foto: Stephan Buchert/IRF

Created by Annelie Klint Nilsson at

Last modified by Annelie Klint Nilsson at