Verkstadsmekaniker (dnr: 2.2.1-100/22)

Institutet för rymdfysik (IRF) söker efter en verkstadsmekaniker.

Arbetsuppgifter:

I vår finmekaniska verkstad tillverkas detaljer för vetenskapliga satellitinstrument som används för våra forskningsmissioner i solsystemet.

I arbetsuppgifterna som verkstadsmekaniker ingår alla typer av arbeten som förekommer i en finmekanisk verkstad, men de består i huvudsak av CNC-beredning och fräsning med hjälp av 3-, 4-, och 5-axliga CNC-maskiner samt en manuell svarv och en CNC-svarv.

Kvalifikationer:

Lämplig utbildning är verkstadsteknisk utbildning med inriktning mot datorstyrda maskiner. Erfarenheter av CNC/CAM-beredning är meriterande.

Tjänsten ställer krav på hantverksskicklighet och förmåga till problemlösning. I arbetet krävs att du är flexibel och har en stark vilja att genomföra dina uppdrag på bästa sätt. Det är också viktigt att kunna arbeta självständigt liksom att kunna samarbeta och kommunicera med alla parter som kommer i kontakt med verkstaden. Ett gott ordningssinne är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Endast två personer har sin arbetsplats i vår finmekaniska verkstad. Om du blir en av dessa två personer så kan vi erbjuda dig ett utvecklande, fritt och självständigt arbete i en trivsam miljö. Du får ingå i en arbetsgrupp där alla, utifrån sin kompetens, bidrar till institutets uppdrag.

Tjänsten, med placering vid huvudkontoret i Kiruna, är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Mer information om tjänsten kan lämnas av:
Stas Barabash, programchef, 0980-791 22, stas@irf.se
Magnus Oja, verkstadsansvarig, 0980-791 79, oja@irf.se

Fackliga representanter:
Uwe Raffalski, SACO-S, 0980 -790 21, uwe@irf.se
Stefan Karlsson, ST, 0980-790 29, stefank@irf.se

Ansökan ska innehålla ett personligt brev, CV och dokumentation av kvalifikationer samt kontaktinformation till två referenser.

Välkommen med din ansökan, helst via e-post, till: registrator@irf.se

eller till:

Institutet för rymdfysik,
Registrator,
Box 812,
981 28 Kiruna

Sista ansökningsdag är 31 mars 2022

Ange ref. dnr 2.2.1-100/22

Om du skickar in din ansökan via e-post och inte får en mottagningsbekräftelse inom tre dagar, vänligen kontakta registrator på tfn 0980-790 00.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är säljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Institutet för rymdfysik, IRF, är en statlig myndighet som bedriver grundforskning och forskarutbildning i rymdfysik, atmosfärfysik och rymdteknik. Många av IRF:s projekt drivs som stora internationella projekt i samarbete med andra forskningsinstitut och rymd­organisationer. IRF har cirka hundra anställda och har verksamhet i Kiruna (huvudkontoret), Umeå, Uppsala och Lund. Mer information om IRF: www.irf.se

 

 

 

 

Created by Annelie Klint Nilsson at

Last modified by Annelie Klint Nilsson at