Kock (dnr: 2.2.1-104/19) Ansök senast: 26 april

Institutet för rymdfysik söker en

Kock 

IRF bedriver lunchservering för anställda på Rymdcampus och vid speciella tillfällen även för externa gäster. I restaurangen arbetar förutom en kock även ett restaurangbiträde.

Som kock kommer du att ha huvudansvaret för förberedning, tillagning, inköp, lager, råvaruhantering, inventering samt egenkontroll och hygienrutiner. Du ansvarar också för menyplanering.

Vi söker dig som har utbildning inom restaurangyrket och/eller erfarenhet som kock. Du måste kunna arbeta självständigt inom alla arbetsmoment.

Mycket stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och du ska vara servicemedveten, ha en god samarbetsförmåga och kunna ta ett stort eget ansvar. Det är viktigt att du är flexibel och ser fördelar med att alla arbetsdagar inte är likadana – ibland består arbetsuppgifterna i att grilla hamburgare vid skidspåret eller i att servera suovasrulle vid höstens löpartävling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Kiruna. Dagtidstjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vi kan erbjuda dig ett fritt och självständigt arbete i en trivsam miljö där du har stora möjligheter att sätta din egen prägel på vår restaurang.

Mer information om tjänsten kan lämnas av:

Cecilia Flemström, Personalchef, 0980-790 65, cecilia.flemstrom@irf.se

Fackliga representanter:

Uwe Raffalski, SACO-S, 0980-790 21, uwe.raffalski@irf.se
Ashkan Ekhtiari, ST, 0980-790 78, ashkan.ekhtiari@irf.se

Ansökan ska innehålla ett personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan, helst via

e-post, till: registrator@irf.se

eller till: Institutet för rymdfysik, Registrator, Box 812, 981 28 Kiruna

Sista ansökningsdag: 2019- 04-26

Ange ref. dnr 2.2.1-104/19

Om du skickar in din ansökan via e-post och inte får en mottagningsbekräftelse inom tre dagar, vänligen kontakta registrator på tfn 0980-790 00.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är säljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Created by Annelie Klint Nilsson at

Last modified by Annelie Klint Nilsson at