Norrbottens Landshövding besökte Rymdcampus

Idag besökte Norrbottens Landshövding Björn O. Nilsson Rymdcampus i Kiruna tillsammans med Kirunas kommunledning med syftet att samtala om Kirunas rymdverksamhet och koordinera framtida planer.

Från Institutet för rymdfysik, IRF, medverkade Ella Carlsson Sjöberg, biträdande föreståndare, Rick Mc Gregor, FoU-sekreterare, från SSC Esrange Lennart Poromaa, platschef, och Ulf Nygren, infrastrukturchef, från Luleå tekniska universitet Olle Norberg, vice rektor för rymd, från EISCAT Henrik Andersson, administrativ chef, och Anders Tjulin, forskare.
Kirunas kommunledning representerades av Gunnar Selberg, Stefan Sydberg och Dick Vånsjö tillsammans med Lars Bäckström, chef för Stadsbyggnadsförvaltningen. Landshövdingen gästade Kiruna tillsammans med sina stabsmedarbetare Juha Liakka och Tina Norgren.

Bilder från besöket

Created by Annelie Klint Nilsson at

Last modified by Annelie Klint Nilsson at