Ledningsadministratör (2.2.1-24/17) Ansök senast: 19 februari.

Institutet för rymdfysik, IRF, är en statlig myndighet som bedriver grundforskning och forskarutbildning i rymdfysik, atmosfärfysik och rymdteknik. Många av IRF:s projekt drivs som stora internationella projekt i samarbete med andra forskningsinstitut och rymd¬organisationer. IRF har cirka hundra anställda och har verksamhet i Kiruna (huvudkontoret), Umeå, Uppsala och Lund.

Institutet för rymdfysik söker en

Ledningsadministratör

Huvuduppgiften som ledningsadministratör är att avlasta föreståndaren. Arbetet innebär till stor del att jobba brett med många olika administrativa arbetsuppgifter på ett serviceinriktat sätt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att arrangera/ koordinera möten och konferenser, skriva protokoll och mötesanteckningar, e-post- och kalenderhantering, resebokningar samt vissa arbetsuppgifter i vårt bibliotek. Även andra administrativa uppgifter kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
– har gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
– har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
– har goda kunskaper i Office-paketet, framförallt i Excel och Word
– behärskar svenska väl i både tal och skrift samt behärskar engelska i tal och enklare skrift

Det är meriterande om du har:
– erfarenhet av arbete inom en statlig myndighet
– erfarenhet av de administrativa systemen Agresso och/eller Primula

Mycket stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och vi värdesätter samarbetsförmåga, effektivitet, noggrannhet, flexibilitet och god organisationsförmåga. Det är också viktigt att du kan hålla en deadline. Du har ett lösningsinriktat arbetssätt vilket innebär att du så långt som möjligt självständigt löser eventuella problem som uppkommer. Arbetsuppgifterna ställer höga krav på att du har en vilja och förmåga att arbeta serviceinriktat samt att du har hög integritet och kan hantera känslig information.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig ett fritt och självständigt arbete i en trivsam miljö. Du får, genom att vara en del i förvaltningens administration, möjlighet att bidra till vår kärnverksamhet – att bedriva forskning av högsta vetenskapliga kvalitet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Kiruna. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Mer information om tjänsten kan lämnas av:
Stas Barabash, Föreståndare, 0980-791 22, stas.barabash@irf.se
Cecilia Flemström, Personalchef, 0980-790 65, cecilia.flemstrom@irf.se

Fackliga representanter:
Uwe Raffalski, SACO-S, 0980-0980-790 21, uwe.raffalski@irf.se
Stefan Karlsson, ST, 0980-790 29, stefan.karlsson@irf.se

Ansökan ska innehålla ett personligt brev och CV.
Välkommen med din ansökan, helst via e-post, till: registrator@irf.se
eller till: Institutet för rymdfysik, Registrator, Box 812, 981 28 Kiruna
Sista ansökningsdag är 19 februari 2017
Ange ref. dnr 2.2.1-24/17

Om du skickar in din ansökan via e-post och inte får en mottagningsbekräftelse inom tre dagar, vänligen kontakta registrator på tfn 0980-790 00.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är säljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

————————————————————–
Last Application Date: 2017-02-19
————————————————————–

Created by Annelie Klint Nilsson at

Last modified by Annelie Klint Nilsson at